Page content

Schaamlipverkleining

Vrouwen vinden grote schaamlippen over het algemeen niet mooi en zelfs lelijk. Grote schaamlippen worden vaak geassocieerd met een te grote vagina waar mannen niet zo heel veel mee kunnen. Dat is uiteraard niet helemaal waar. Jij bepaald namelijk zelf hoe strak je bent aan de hand van je bekkenbodemspieren. Echter kun je daar het uiterlijk van de vagina en de schaamlippen niet mee beïnvloeden. VTight kan jou daar wel bij helpen.

Vergrote schaamlippen

Er zijn een aantal oorzaken waardoor vergrote schaamlippen ontstaan. Zo kan dat komen door het ouder worden, door de overgang, na één of meerdere bevallingen of zelfs zonder een echte oorzaak. Vergrote schaamlippen kunnen ook voor veel ongemak zorgen zoals:

  • Ongemak bij zitten, fietsen of sporten
  • Onzekerheid in intieme situaties
  • Stress en druk maken over intiem contact
  • Minder controle over bekkenbodemspieren
  • Minder genot tijdens seks
  • Minder genot tijdens seks voor uw partner

Oorzaak

Het groter worden van de vagina, of het uitrekken van de binnenste schaamlippen kan diverse oorzaken hebben. De voornaamste is zwangerschap en het baren van één of meerdere kinderen.

Tijdens de overgang verandert er ook veel en helaas ook aan de vagina. De overgang zorgt dat het lichaam minder vrouwelijke hormonen zoals oestrogeen aanmaakt. Een vermindering van dit vrouwelijke hormoon zorgt ervoor dat de elasticiteit afneemt van het weefsel in de schaamstreek. Als gevolg kunnen de binnenste schaamlippen gaan hangen en kan de vagina minder strak worden.

–>> Geniet meteen van een strakkere vagina en bestel VTight direct

Wat doet VTight?

VTight is een crème die de vagina en schaamlippen verstevigd en strakker maakt. VTight breng je aan in en rondom de opening van de vagina. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het minder elastisch geworden weefsel gestimuleerd wordt en hierdoor strakker tegen het lichaam aantrekt. Als resultaat zullen de lippen minder ver uitsteken. Het weefsel van de vagina zelf wordt versterkt en de bekkenbodemspier gestimuleerd. Hierdoor krijg je weer meer controle over de spieren en meer gevoel in de vagina zelf.

De vagina zal hierdoor weer strakker en jong aanvoelen. Het gevoel van een strakkere vagina zal tijdens het vrijen absoluut opgemerkt worden door zowel jezelf als je partner.

VTight is voor alle vrouwen!

Ben jij onzeker over je vagina of ondervind je ongemakken zoals door vergrootte of hangende schaamlippen? Dan is VTight de oplossing. VTight bied een helpende hand met een simpel aan te brengen verstevigende crème. Hierdoor hoef je niet naar een kliniek en niemand hoeft verder te weten met welk probleem jij kampt.

VTight kan door elke vrouw gebruikt worden. VTight bestaat 100% uit natuurlijke ingrediënten en dat merk je direct. De crème voelt voedzaam aan en de huid neemt de substantie snel op. Na de eerste keer aanbrengen voel je echt dat de crème zijn werk goed.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: