Wat is vagina verjonging en wat kun je zoal zelf doen?
08 mei 2018 

Wat is vagina verjonging en wat kun je zoal zelf doen?

Vagina verjonging is een manier om een strakke vagina te krijgen. In de loop van de jaren kan een vagina bij een vrouw namelijk minder strak worden. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals: zwangerschap, veroudering en extreem gewichtsverlies. Toch is dit niet fijn voor een vrouw. Sterker nog het kan zelf erg vervelend zijn voor een vrouw. Het kan pijn doen en het zelfvertrouwen van een vrouw aantasten. Vagina verjonging houdt voornamelijk in dat de schaamlippen in de vagina worden verkleint (strakker getrokken). Je kan hiervoor naar een plastisch chirurg gaan, echter kan dit erg duur zijn. Er zijn natuurlijk meer manieren om je vagina te verjongen. Je kan dit makkelijk zelf doen. Hieronder een aantal tips wat je zelf zoal aan vagina verjonging kan doen.

Vagina strakker maken

Naast dat de crème kan zorgen voor een egale vagina kan V-tight ook zorgen voor totale facelift van je vagina. De crème trekt namelijk in je huid en trekt je schaamlippen naar binnen. Het zorgt ervoor dat je een strakke vagina krijgt. Is je vagina minder strak? Denk dan aan het gebruik van een crème zoals V-tight. Het is erg makkelijk en niet duur. Het zorgt ervoor dat je makkelijk thuis in je eigen huis aan vagina verjonging kunt doen.

bekkenbodemspieren trainen

Train je bekkenbodemspieren

Bekkenbodemspieren trainen

Bekkenbodemspieren zorgen over het algemeen voor een strakkere vagina. Het kan er echt aan bijdrage om een strakke vagina te hebben. Denk je aan vagina verjonging? Wil je een crème gebruiken? Dan is het aan te raden om je bekkenbodemspieren erbij te trainen. Dit versnelt het proces van verjonging en draagt bij aan een mooie strakke vagina. Wat wil je nog meer? Strakke spieren en een strakke vagina is fijn. Het versterkt je zelfvertrouwen. De oefeningen zijn erg gemakkelijk om te doen. Je kunt ze makkelijk thuis doen of tijdens het werk. Sla deze tip dus zeker niet over en werk aan je bekkenbodemspieren. In combinatie met een crème is dit een gouden combinatie en loop jij straks met een mooie strakke vagina rond.

Gezonde voeding

Gezonde voeding is altijd belangrijk, zeker veel drinken is goed voor je lijf. Veel water drinken en gezonde voeding maakt een houdt altijd strakker. Gebruik je een crème? Eet er dan ook gezond bij en houdt je vagina mooi strak.

Zo zie je maar er zijn diverse manieren die je thuis kunt uitvoeren om jouw vagina strakker te maken.

Reactie plaatsen