Wat is een schaamlipverkleining en hoe werkt een schaamlipcorrectie?
07 december 2018 

Wat is een schaamlipverkleining en hoe werkt een schaamlipcorrectie?

Heel veel vrouwen hebben last van te grote schaamlippen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Na een bevalling kunnen je schaamlippen wat uitgerekt zijn, het kan door ouderdom komen maar jammer genoeg kan het soms ook gewoon aangeboren zijn. Een deel van de vrouwen wordt geboren met grotere schaamlippen en op later leeftijd kan dit echt wel vervelend zijn. Het vrijen kan lastig worden, wat ook een effect heeft op je partner. Bovendien kan het dus nefast zijn voor je zelfvertrouwen. Elke vrouw wil toch graag een mooie, strakke vagina? Gelukkig kan je dan een schaamlipverkleining of schaamlipcorrectie laten doen. Maar wat houdt dat nu juist in?

Vtight voor een strakkere vagina

V-tight voor een strakkere vagina

Wat is een schaamlipverkleining?

Een schaamlipcorrectie of schaamlipverkleining zorgt er voor dat je vagina terug strakker en mooier zal zijn. Het is geen super grote operatie en is ook niet van levensbelang. Het heeft als doel dat jij je terug beter in je vel voelt. Je kan deze correctie of operatie laten doen bij een plastische chirurg. Uit ervaring van andere vrouwen blijkt dat de operatie een succes is. Je ondervindt er geen neveneffecten van en voelt er ook bijna niets van. Uiteraard wordt de correctie ook gedaan onder verdoving. Het enige da je zal merken is een paar dagen wat extra gevoeligheid rondom deze zone. Maar dat is niets om je zorgen over te maken of om schrik voor te hebben.

Binnen-of buitenschaamlippen verkleinen

Bij een correctie als deze heb je de keuze of je de binnenste schaamlippen laat corrigeren of de buitenste. De binnenste schaamlippen kan je laten verkleinen als deze wat uitsteken. Maar dit hangt natuurlijk af van ieder zijn situatie. Het resultaat is in ieder geval bij iedereen hetzelfde: een strakkere vagina, geen overhangende schaamlippen meer en alles ziet er weer netjes uit. Een droom, toch? Een droom die helaas wel wat geld kost want een correctie zoals deze is wel vrij prijzig. Reken maar op een paar duizend euro. Haal je spaarrekening dus al maar leeg!

Vtight voor een strakkere vagina

V-Tight schaamlipverkleinende crème

Schaf V-Tight aan!

Wil je toch voor een goedkopere oplossing gaan om af te geraken van je te grote schaamlippen? Gelukkig is dit perfect mogelijk en moet je voor deze methode geen duizenden euro’s betalen. Je kan je ook gewoon V-Tight aanschaffen, een gel die te smeren is op de schaamlippen. Zo kom je op, geheel natuurlijke wijze aan een strakke vagina. Het weefsel en de spieren rondom de vagina worden aangesterkt en strakker gemaakt wat er voor zorgt dat jouw schaamlippen ook strakker zullen worden. Zoals je ziet, is het dus echt niet nodig om te gaan panikeren bij losse schaamlippen. Er zijn verschillende oplossingen, de ene al wat duurder dan de andere.

Reactie plaatsen