Schaamlipverkleining plus tips voor te grote schaamlippen
17 juli 2019 

Schaamlipverkleining plus tips voor te grote schaamlippen

We kennen het allemaal of hebben het allemaal al wel eens gehad, we staan ’s morgens op, kijken in de spiegel en hebben een gigantische puist op ons gezicht. Heel vervelend en we voelen ons dan vaak meteen een stuk minder prettig. Echter weten we dat deze puist na een paar dagen al veel minder zichtbaar is of verdwenen is. Dit is helaas niet zo met te grote schaamlippen. Een ander, groter probleem waardoor we ons ook niet prettig kunnen voelen. Niet alleen is het helemaal niet mooi wanneer je schaamlippen te groot zijn maar het kan ook als pijnlijk ervaren worden. Wanneer je hier al jaren last van hebt, wil je hier komaf mee maken. Lees dit artikel en je krijgt de nodige tips en oplossingen voor dit probleem.

vagina strakker maken vtight

Neem je levensstijl onder de loep

Wanneer je je schaamlippen wil verkleinen of je vagina strakker wilt maken, dan hoef je hier geen drastische maatregelen voor te nemen. Wat je in eerste instantie al eens kan gaan proberen, is het onder de loep nemen van je levensstijl. Je eetpatroon bekijken, kijken of je genoeg water drinkt op een dag en of je regelmatig aan sport doet. Weet je van jezelf dat dit niet het geval is? Dan kan het zijn dat je niet verder moet zoeken naar een oplossing. Gezond leven is goed voor ons lichaam, dat weten we allemaal. Maar dat het ook goed is voor onze vagina, wist je waarschijnlijk niet. Ga dus eens kijken voor een gezond eetpatroon dat gevarieerd is. Wanneer je dit gaat combineren met voldoende water drinken (tot 2 liter per dag) en wat sporten, dan kom je al een heel eind ver.

Schaamlipverkleining

Je kan natuurlijk meteen kiezen voor een drastischere oplossing, namelijk een schaamlipverkleining. Wanneer je echt voorgoed komaf wil maken met dit probleem dan is dit wel een zeer effectieve oplossing. Redelijk duur wel want voor een schaamlipverkleining tel je wel wat geld neer. Neemt contact op met een specialist om samen met hem te bespreken wat er mogelijk is en of er geen andere opties meer zijn.

vagina strakker maken vtight

Vtight ervaringen

Een laatste oplossing, die je heel eenvoudig op het internet kan bestellen, is Vtight. Vtight is een gel die zowel gebruikt wordt voor te grote schaamlippen of voor een vagina die niet meer zo strak is. Het enige wat je hoeft te doen is nadat je deze besteld hebt, aanbrengen en wat geduld uitoefenen. Je zal merken dat de gel meteen tot diep in de huid doordringt wanneer je hem opbrengt. Je zal een tintelend gevoel ervaren maar dit is dus volkomen normaal. Benieuwd naar Vtight ervaringen? Neem dan vooral even een kijkje op de shop.

Reactie plaatsen