Een labiacorrectie tegen te lange schaamlippen
30 september 2019 

Een labiacorrectie tegen te lange schaamlippen

Wat vroeger een enorme taboe was daar wordt nu meer en meer over gesproken: onze intieme zone. Vrouwen zijn steeds vaker bezig met hun vagina en willen ook daar een goed gevoel over hebben. Het is namelijk belangrijk voor ons zelfvertrouwen en ons seksleven dat we de vagina gezond en fit houden. De meeste vrouwen hebben hier dan ook geen problemen mee, maar er begint toch wel een verandering in te komen. Doordat we steeds meer bezig zijn met onze gezondheid merken veel vrouwen dat het trainen van de bekkenbodemspieren lastig is. Niet alle vrouwen durven openlijk te praten over problemen met hun vagina of schaamlippen. Maar dit taboe wordt langzaam doorbroken en steeds meer vrouwen ondernemen actie.

Labiacorrectie tegen te lange schaamlippen

Oplossingen tegen te lange schaamlippen

Goed dat meer vrouwen hier actie voor ondernemen want er zijn wel degelijk oplossingen voor dit probleem. Vrouwen worden ouder maar blijven zeker seksueel actief, de huid gaat slapper hangen en niet alles blijft even strak na het baren van kinderen. Dit is natuurlijk ook zo voor de vagina. Veroudering van de huid kan nu eenmaal niet tegen gehouden worden, maar dit wil niet zeggen dat er geen oplossingen zijn om je vagina toch wat strakker te krijgen. Zo heb je verschillende methodes namelijk:

  1. Schaamlip correctie
  2. Vagina verjongingsgel
  3. Trainen van bekkenbodemspieren

Schaamlip correctie

Een schaamlip correctie, het klinkt wat drastisch en heel ingrijpend. Dit is het natuurlijk ook maar soms ben je zo gefrustreerd door het probleem waardoor je vaak voor de grove aanpak gaat. Bij een schaamlip correctie wordt een klein deeltje van de binnenste schaamlippen, die normaal kleiner zouden moeten zijn dan de buitenste, verwijderd. Je hoeft zeker niet bang te zijn voor pijn want dit gebeurt onder volledige verdoving. De wond wordt netjes gedicht zodat alles binnen een mum van tijd weer geheeld is.

Lange schaamlippen verhelpen met vagina balletjes

Vagina balletjes – wanneer je hier nog nooit van gehoord hebt kan dit heel gek klinken. Deze balletjes worden ingebracht in de vagina en deze moeten natuurlijk ingehouden worden. Daardoor moet je de bekkenbodemspieren gaan trainen en wordt de vagina strakker en spieren steviger. Hiermee verjong je de vagina en zorg je er automatisch voor dat de binnenste schaamlippen naar binnen trekken. Weg dus met die te lange schaamlippen en starten met trainen.

Crème voor de intieme zone

Naast een schaamlip correctie, zijn er nog minder ingrijpende oplossingen. Heb je al van VTight gehoord? Dit is een gel die speciaal ontwikkeld is voor de vagina. Je brengt deze aan op de schaamlippen en de unieke formule zal het weefsel en de spieren in de vagina verstevigen. Er zal meer bloedtoevoer richting de vagina gaan waardoor de spieren en het weefsel gestimuleerd worden. Dit zal resulteren is een strakkere vagina, meer gevoel tijdens het vrijen en minder lange schaamlippen.

Reactie plaatsen