Vaginaverjonging bij een te wijde vagina

Vaginaverjonging bij een te wijde vagina

Een te wijde vagina is voor geen enkele vrouw fijn. Maar hoe komt een vrouw nou aan een te wijde vagina? Dit kan diverse oorzaken hebben zoals: veroudering, bevalling, veel seks. Als je ouder wordt kan je het weefsel in je vagina slapper worden, dit heeft als gevolg dat: je schaamlippen groter worden, je vagina minder strak is, je vagina wijder wordt. Door een bevalling wordt je vagina uitgerekt. Hierdoor kan je vagina minder strak zijn. Veel seks kan soms ook gevolgen hebben voor je vagina, je schaamlippen kunnen door veel seks wat uitgerekt raken. Alles is natuurlijk niet fijn, al hebben de andere dingen ook mooie kanten natuurlijk. Ouderdom brengt levenswijsheid. Een bevalling een prachtig worden. Seks veel liefde. Zo zie je maar dat aan de negatieve kant van een te wijde vagina ook een positieve kant hangt. Toch zal je waarschijnlijk je oude vagina weer wensen. Je zou willen dat hij weer strak was net zoals vroeger. Waarschijnlijk denk je dat dit niet mogelijk is. Toch is dit minder waar. Het is wel degelijk om een strakke vagina te krijgen.

[caption id="attachment_200200" align="alignnone" width="292"]Vtight voor een strakkere vagina Te wijde vagina verstrakken met V-Tight[/caption]

Gebruik V-tight

Wil jij een vagina verjonging die gelijk een schaamlip correctie uitvoert? Wil jij een schaamlip verkleining zonder chirurgische ingreep? Dan is V-tight de perfecte oplossing. Het is een crème speciaal voor vagina verjonging en schaamlip verkleining. Het is een simpele oplossing die je gewoon thuis uit kunt voeren. Het vergt niet veel tijd en geld en is altijd prettiger dan een dure chirurgische ingreep. Het enige wat je hoeft te doen is V-tight online te bestellen en op te smeren. Voor de rest doet deze fantastische crème zijn werk. Het trekt in je vagina en laat je schaamlip verkleining. Het zorgt ervoor dat je huid soepel wordt bij je vagina en het tintelt een beetje. Het is echt de perfecte oplossing om je vagina te verkleinen.

Bekkenbodemspieren

Train naast het gebruik van V-tight je bekkenbodemspieren. Je kan deze oefeningen op deze site vinden. Het is erg gemakkelijk om deze oefeningen uit te voeren. Je spieren worden er strakker van. Het helpt je om je vagina sterk te houden. In combinatie met V-tight sla je dus twee vliegen in één klap.

Kortom vagina bij een te wijde vagina is erg gemakkelijk en niet moeilijk. Schroom niet en kies voor een wijdere vagina. Het is zo fijn om fijn in je vel te zitten. Geen wijde vagina meer te hebben en een strakke vagina tegemoet zien komen.
Bina
Door

Bina

op 06 May 2021

Ehm f vraagje ik heb best een grote buitekand lijkt op een grote baby vagina mijn partner vind het mooi maar ik niet het gaat wat hangen lubberen binnen in ben ik gescheurt mijn lippen maar dat laat ik zo want mijnnman is ook best groot geschapen kan deze zalf ook aan de buitekant gesmeerd worden en sls je het asn de binnen kant smeert wird je dan niet te nauw je lippen maar ja dd binnenkant is ruim genoeg ik heb een kind gehad ik vind dit echt niet leuk net of ik te veel vet heb asn de buitenkant lippen help heefd u advies wat kost de zalf en hoelang doe je ermee en hoe lang moet je het gebruiken voor goed resultaat

Viool
Door

Viool

op 22 Jan 2019

Ik heb hier helaas heel erg last van. Heb vier kinderen gehad, ben nu 38 jaar en wil mijn vagina heeeel graag goed in shape krijgen. Iemand tips voor mij naar aanleiding van bovenstaand artikel?

petra
Door

petra

op 20 Mar 2022

ik ben al na de geboorte van mijn eerte kind veel te ruim geworden mijn man kan zonder moeite zijn hele vuist er bij mij insteken maar als hij zijn penis in mijn vagina laat zakken dan voel ik nauwelijks iets

emmy
Door

emmy

op 08 Jun 2022

mijn vagina is veel te ruim want mijn man kan zonder moeite zijn hele hand er bij mij insteken

Reactie plaatsen