Strakkere vagina in 4 stappen

Strakkere vagina in 4 stappen

Een  is iets waar veel vrouwen van dromen. Niemand is echt blij met een losse vagina, men wil namelijk terug naar de vagina die ze vroeger hadden. Nu is het heel moeilijk om de tijd terug te draaien, daarnaast valt het verouderen van de vagina vaak niet te voorkomen. Wel zijn er verschillende stappen die je kunt zetten voor een strakkere vagina. Deze lopen uiteen van oefeningen, medische ingrepen tot zalfjes. In dit artikel hebben we deze vier stappen voor jou op een rijtje gezet.
  • Doe bekkenbodem oefeningen

  • De spieren in je bovenlichaam zijn niet de enige spieren die je kunt trainen met sporten, je kunt namelijk ook de bekkenbodem trainen. Dit doe je door speciale bekkenbodem en vagina oefeningen uit te voeren. Het werkt zo, deze spieren staan allemaal in verbinding met de vagina. Als je deze niet gebruikt dan gaan ze slap hangen, dit wil je natuurlijk niet hebben. Door de bekkenbodem te trainen kun je dan ook de spier aan sterker, het gevolg is dan ook dat je vagina weer strak zal gaan staan. De oefeningen hiervoor zijn overal op het internet te vinden, kijk dus maar eens rond. Voor je het weer hebt je zo weer een strakkere vagina.

    [caption id="attachment_200223" align="alignnone" width="300"]vagina verstrakkingscreme Vagina verstrakkingscrème[/caption]

  1. Gebruik Vagina verstrakking crème

Je kunt ook een vagina verstrakking crème gebruiken, een voorbeeld hiervan is Vtight. Deze gel zorgt er namelijk voor dat het weefsel rondom de vagina op zal rekken. Door de verhoogde flexibiliteit zal het bloed beter stromen en zullen de spieren strakker gaan staan. Omdat de spieren strak gaan staan zal ook de huid van de vagina mee oprekken. Het resultaat: een strakkere vagina. Neem eens een kijkje op de website van Vtight. Hierin staat precies vermeld hoe het product nou werkt. Ook kun je van daaruit gelijk gaan bestellen.

  1. Onderga een medische ingreep

Een medische ingreep is een andere manier om de vagina strakker te maken. Dit is echter wel een vrij ingrijpende gebeurtenis, een medische operatie is natuurlijk altijd even spannend. Gelukkig is het niet een heel pijnlijke operatie, dit blijkt uit de ervaringen van andere vrouwen. Mocht je dus een schaamlipcorrectie of een vagina verkleining willen dan kun je altijd eens contact opnemen met een specialist. Deze kan precies zien wat er gedaan moet worden en of een operatie wel echt nodig is.

vaginaspieren trainen, vagina balletjes

  1. Koop vagina balletjes

De laatste optie om de vagina strakker te maken is door speciale vagina balletjes te kopen. Deze balletjes zitten aan elkaar, je moet deze aanbrengen binnen in de vagina. Het doel hiervan is dat de spier in de bekkenbodem zich aan gaat spannen. Ook zo wordt de huid rondom de vagina versterkt. Probeer dus een van de bovenstaande opties als je last hebt van een losse vagina, voor je het weet heb je zo weer je strakke vagina terug.
Jasmien
Door

Jasmien

op 22 Jan 2019

Hoe werkt v tight precies en kun je het ook gebruiken tijdens de zwangerschap

Mommy1988
Door

Mommy1988

op 08 Nov 2022

Gebruik het nu 2 weken in combinatie met de oefeningen die je er gratis bijkrijgt. Kan met eerlijkheid zeggen dat ik nu al verschil merk. Ga wel net zolang door totdat de gel helemaal op is.

Reactie plaatsen