Strakkere vagina in 4 stappen

Strakkere vagina in 4 stappen

Een vagina die niet meer zo strak is heeft helaas wel wat nadelen. Eerst en vooral zal je zelfvertrouwen er niet op verbeteren en het vrijen zal ook een pak minder leuk worden. Een strakkere vagina geeft een veel intenser gevoel bij het vrijen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je partner. Is je vagina in de loop van tijd minder strak geworden? Geen zorgen, dit valt perfect op te lossen! Hier zijn 4 oplossingen die je kan proberen om van jouw hangende vagina af te geraken!

bekkenbodem oefeningen

Vagina verjongings gel

Je vagina strakker maken is waarschijnlijk het enige dat je wilt als je al een tijd last hebt van bv te grote schaamlippen of een vagina die wat gaan hangen is en die dus niet meer zo strak is. Gelukkig hoef je niet te ver te zoeken naar oplossingen. Je vagina strakker maken, kan je bijvoorbeeld al doen door Vtight, de vagina verstrakkings crème, te gaan smeren. Vtight zorgt er voor dat al deze nadelen verleden tijd zijn en worden omgezet in alleen maar voordelen. Zo zal je terug dat intense gevoel krijgen bij het vrijen en bovendien zorgt Vtight er ook voor dat je meer gevoel hebt over je bekkenbodemspieren. Met Vtight verjong je niet alleen de buitenkant van je vagina, maar dus ook de binnenkant. Bovendien is het een crème gebaseerd op alleen maar natuurlijke ingrediënten, mooi meegenomen toch?

Beweeg en drink voldoende water

Nog een eenvoudige manier om een strakkere vagina te krijgen is om te gaan sporten en veel water te drinken. Door te bewegen zullen onze bekkenbodemspieren steviger en strakker worden, wat alleen maar voordelig zal zijn voor onze vagina! Het is ook algemeen geweten dat water drinken goed is voor lichaam en huid. Dit is ook zo voor je vagina. Ga dus sporten en neem ondertussen dat flesje water mee, zo sla je 2 vliegen in 1 klap!


vagina strakker maken vtight

Laat een correctie uitvoeren

Nog een oplossing, waarvoor je wel best wat spaarcentjes opzij hebt staan, is een schaamlipcorrectie of verkleining. Het is een operatie die je laat uitvoeren, maar die is vrijwel pijnloos en duurt helemaal niet lang. Volgens de ervaring van vele vrouwen, heb je achteraf alleen wat last bij het zitten en als je moet bewegen. Dit komt omdat de huid nog vrij gevoelig is na de ingreep. De ingreep zal de schaamlippen verkleinen waardoor deze niet meer gaan hangen of niet meer naar buiten zullen gaan steken. Wees wel zeker van deze ingreep, het is wel even iets anders dan een gel opsmeren.

Balletjes in de vagina

Naast een correctie, voldoende sporten, water drinken en een vagina verstrakkings crème, kan je ook balletjes aankopen die je moet inbrengen in je vagina. Je bekkenbodemspieren zullen zich dan gaan aanspannen zodat de balletjes in je vagina blijven zitten. Hierdoor zal je deze gaan trainen en zal je zien dat dit ook effect heeft op je schaamlippen!

Reactie plaatsen