Schaamlipcorrectie zonder chirurg

Schaamlipcorrectie zonder chirurg

Heel veel vrouwen hebben last van te grote schaamlippen. Dit is gebleken uit een onderzoek. Het kan dus perfect zijn dat jij daar ook eentje van bent. Bij deze weet je dus dat je niet de enige bent en dat je je er ook niet voor hoeft te schamen als je last hebt van te grote schaamlippen of van een te wijde vagina. Er zijn oplossingen genoeg die je kan proberen om af te geraken van te grote schaamlippen. Je kan er natuurlijk een specialist of chirurg bij gaan betrekken maar met onderstaande oplossingen hoef je dat juist niet te doen.

vagina strakker maken vtight

Gebruik Vtight

Schaamlip verkleinen kan je perfect doen zonder een operatie. Je hoeft gewoon Vtight te gebruiken en de verlossing is nabij. Vtight is een gel, die gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten en neutrale PH waarde heeft. Deze geld moet je smeren op de schaamlippen en de zone rond de vagina. De bijwerking die je dan meteen zal voelen, is een prikkelend gevoel. Echter is dit niet erg, het is een bewijs dat de gel meteen begint te werken. Maar wat doet deze gel dan juist? Wel, het is heel eenvoudig. Dit product zal ervoor gaan zorgen dat het weefsel rondom jouw vagina strakker wordt, alsook het weefsel in je schaamlippen. De huid zal strakker gaan staan en de schaamlippen zullen naar binnen trekken en zullen dus niet meer gaan uitsteken of gaan hangen. Het is hiervoor belangrijk dat je Vtight tot 2 maal per dag aanbrengt met een kleine hoeveelheid. De crème is erg zuinig waardoor je er niet veel van hoeft te gebruiken.

Sport en eet gezond

Nog een oplossing voor te grote schaamlippen is er misschien eentje dat je al langer wilde gaan doen maar je er nooit kon aanzetten. Nu heb je dus een extra motivatie voor deze oplossing en deze oplossing is sporten. Het is algemeen geweten dat sport goed is voor ons lichaam. Je hoeft natuurlijk niet meteen naar de fitness te gaan en te gaan trainen als een bodybuilder, maar bouw dit langzaam op. Gaan joggen is bv ook al goed. Hierdoor heb je meer beweging en dit zal je spieren verstevigen en ja hoor ook de spieren van je intieme zone. Combineer dit met voldoende water drinken, zo’n 1,5 liter water per dag is goed. Water drinken is goed voor de huid en dus ook goed voor de huid van de intieme zone.

vagina strakker maken vtight

Doe oefeningen om de bekkenbodemspieren te trainen

Om te beginnen met sporten kan je al beginnen om je bekkenbodemspieren te gaan trainen. Een schaamlip verkleinen kan immers ook op deze manier. Al wat je hiervoor hoeft te doen is voor je pc gaan zitten en oefeningen opzoeken. De bekkenbodemspieren staan namelijk in verbinding met onze vagina. Train je dus deze spieren, dan train je automatisch de vagina en de schaamlippen mee. Je ziet, je hoeft dus niet meteen het ergste te denken, voor elke kwaal is er wel een oplossing!
Reactie plaatsen