Lange schaamlippen verkleinen

Lange schaamlippen verkleinen

Uit onderzoek blijkt dat een relatief groot deel van de vrouwen last heeft van lange schaamlippen. Voor wie niet weet wat dit betekend, het betekend dat de schaamlippen ver buiten de vagina uitsteken. Het gevolg is dat je vagina te grote schaamlippen heeft, hierdoor wordt het wassen van je geslachtsdeel lastig en veel vrouwen vinden het er ook niet mooi uit zien. Er is wel een oplossing voor dit probleem, het meest voor de hand liggende is een schaamlipcorrectie. Door deze medische ingreep kun je op een heel snelle wijze lange schaamlippen verkleinen.

[caption id="attachment_200200" align="alignnone" width="292"] Vtight voor een strakkere vagina[/caption]

Schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie klinkt misschien eng, heel misschien ben je er zelfs wel een beetje bang voor. Dit is echter helemaal nergens voor nodig, de ingreep zelf is namelijk heel erg kort en pijnloos. Het enige is dat je na de operatie enigszins last kan hebben van bewegen of zitten, de huid rondom het gebied is dan namelijk nog erg gevoelig. Als je geïnteresseerd bent in een schaamlipcorrectie om lange schaamlippen te verkleinen dan kun je contact opnemen met je huisarts of met een specialist. Deze gaat vervolgens kijken wat er allemaal nodig is en hij of zij zal je ook precies uitleggen hoe de procedure in zijn werk gaat.

Er zitten echter wel enkele nadelen aan deze ingreep. Als eerste is het heel erg duur. Een schaamlipcorrectie begint bij ongeveer achthonderd euro en kan in sommige gevallen wel oplopen tot om en nabij de drieduizend euro. Dit is dus wel echt een ingreep waar je goed bij na moet denken, het is toch een hele hoop geld. Ook is het zo dat je de dagen erna last kan hebben met zitten, de ervaringen verschillen per persoon op dit gebied. Dit weet je echter natuurlijk niet voordat je onder het mes gaat, het kan dan ook zomaar zijn dat jij net wel iemand bent die er last van hebt.

[caption id="attachment_200214" align="alignnone" width="350"]schaamlippen verkleinen Schaamlippen verkleinen[/caption]

Andere methodes schaamlipverkleining

Gelukkig is er nog wel een andere manier om lange schaamlippen te verkleinen, dit is dan ook super handig voor mensen die niet een operatie willen ondergaan. Deze manier is het gebruik van Vtight, Vtight is een soort gel die je aan kunt brengen op je schaamlippen en op het gebied rondom de vagina. Als je de gel aanbrengt dan prikkelt het een beetje, dit is niet erg, het is juist een teken dat het helpt. De gel zorgt ervoor dat het weefsel rondom de vagina sterker wordt. Zo gaat de huid strakker staan, de schaamlippen zullen zo naar binnen trekken en niet meer zover uitsteken. Deze manier is dus super makkelijk, en ook nog eens veel goedkoper. Je zult dus een keuze moeten maken, een schaamlipcorrectie heeft namelijk zo zijn nadelen.
Nathalie
Door

Nathalie

op 02 Aug 2021

Ik probeer de kortingscode (Happy7) te gebruiken bij het afrekenen van 1 tube V-Tight, maar deze werkt niet....

Hoppakeet
Door

Hoppakeet

op 10 Sep 2020

Dit wil ik wel proberen die gel

Souhaila
Door

Souhaila

op 17 Dec 2020

Helpt die gel echt !!!!

Reactie plaatsen