Schaamlip correctie met VTight

Schaamlip correctie met VTight

Een bevalling, de ouderdom, de menopauze. Deze 3 woorden kunnen oorzaken zijn van iets waar heel veel vrouwen problemen mee hebben. Namelijk een te wijde vagina of te grote schaamlippen. Soms kan het ook zijn dat het gewoon aangeboren is en heeft het geen oorzaak. Wat de oorzaak ook mag zijn, je wilt van deze vervelende kwaal af en dat kan. Dat is uiteindelijk alles wat je dient te weten. Maar hoe geraak je er dan van af? Wel, dat lees je hier.

Neem rust en zorg voor regelmaat

Wil je je schaamlip verkleinen nadat ze zijn gaan hangen na je bevalling? Dan kan dit heel eenvoudig op te lossen zijn. Een baby krijgen is het mooiste wat je kan meemaken in het leven en daar dien je van te genieten. Doe dit dan ook en neem hier voldoende rust voor. Dit is niet alleen belangrijk voor je pasgeboren baby’tje maar ook voor jezelf, meer dan je denkt. Rust en regelmaat zorgen er voor dat je lichaam zal herstellen, ook die frustrerende zone daar beneden!

Smeer een verjongingsgel

Een schaamlip verkleining kan je ook doen door een crème te smeren die hiervoor gespecialiseerd is, denk maar aan Vtight. Het is een verstrakkingsgel die je schaamlip verkleinen mogelijk maakt. Het is een gel die doordringt tot diep in de huid en daar zijn werking doet. Het zal er niet alleen voor zorgen dat je vagina strakker wordt maar het zal ook je schaamlippen doen verkleinen. Laat je niet afschrikken door het tintelend gevoel dat je zal ervaren wanneer je dit product opsmeert want dit is normaal. Het is het teken dat de gel zijn werk doet!

Labliaplastiek

Nog een oplossing die je kan toepassen, al is het meteen een iets drastischere oplossing, is labliaplastiek of simpelweg gezegd een schaamlipcorrectie. Deze schaamlipcorrectie laat je uitvoeren in het ziekenhuis door een specialist. Deze zal dan je schaamlip verkleining mogelijk maken. Het is wel aangeraden om hier op voorhand goed over na te denken. Het is en blijft een medische ingreep en bovendien is het vrij kostelijk. Het kostenplaatje kan gaan van 800 euro tot 3000 euro. Niet weinig dus. Neem dus alvorens je dit overweegt, zeker contact op met je huisarts en hij kan je dan doorverwijzen naar een specialist. Samen kunnen jullie dan de mogelijkheden bekijken en als je er toch mee wenst door te gaan kan hij nauwgezet de procedure aan je uitleggen.

Na dit artikel kan je dus gerustgesteld zijn. Er is geen reden waarom je met te lange schaamlippen of een te wijde vagina zou moeten blijven rondlopen. Er zijn oplossingen genoeg, zelfs nog meer oplossingen dan in dit artikel geschreven staan. Neem dus met veel plezier afscheid van je vagina die je zo irriteert en verwelkom je nieuwe!
Reactie plaatsen