Vagina verjonging

Veel vrouwen zijn onzeker en ontevreden over hun schaamlippen. Ze zijn bijvoorbeeld groter dan de buitenste of de vagina is niet strak genoeg meer. V-tight kan dit herstellen, een vaginale operatie ook. Dat laatste kun je overwegen maar na het verzamelen van veel ervaringen, zijn wij er achter gekomen dat dit toch niet zo'n hele fijne methode is. Wij merkten dat er echt vraag was naar iets veel eenvoudigers zoals een gel. Vanuit dat proces is V-Tight ontstaan. V-Tight zorgt ervoor dat de schaamlippen weer strakker en steviger worden. Zodat je beter kunt genieten van seks en je weer een stuk zekerder voelt in de slaapkamer. Je vagina zal jonger aanvoelen en dat merk je zeker. 

Wij als vrouwen hebben vaak complexen over ons lichaam, ofwel zijn we te dik, ofwel zijn we te mager. We spiegelen ons aan allerlei vrouwen en modellen in modeblaadjes en wensten dat we er ook zo uitzagen. Zelfs over onze vagina hebben we complexen. Uit een algemeen onderzoek is gebleken dat heel veel vrouwen last hebben van vulva die niet meer zo strak is. Ook hier hebben we dan onze complexen over. Het wordt hoog tijd om te weten dat elke vrouw mooi is zoals ze is, of ze nu een strakke vagina heeft of niet. Anderzijds is het perfect te begrijpen dat vrouwen hier gefrustreerd door kunnen geraken. Handig om te weten dus, dat er manieren zijn om die niet zo strakke vulva tot het verleden te laten behoren.

-> Meer over vagina verjonging

Methodes van vagina verstrakken

  • Spieren trainen

Er zijn verschillende manieren om onze vagina terug wat strakker te krijgen. De ene is al wat eenvoudiger en goedkoper dan de andere. Als je bv je bekkenbodemspieren niet vaak traint, is dit al een eenvoudige stap om mee te beginnen. Je bekkenbodemspieren trainen is echt wel goed voor je vagina. Waarom? Wel, je bekkenbodemspieren staan in verbinding met je vagina. Vanaf dat je hiervoor dus extra oefeningen gaat doen, zullen deze spieren steviger en strakker worden. Zo alsook de spieren en het weefsel rondom je vagina. Ga dus eens op zoek naar oefeningen voor bekkenbodemspieren trainen en bekijk daar het resultaat al eens van, wedden dat je versteld zal staan?

  • Verstrakkingscreme

Een 2de manier die oplossend kan werken, is een vagina verstrakkingscreme. Denk maar aan Vtight bijvoorbeeld. Het is een gel die je tot 2 keer per dag aanbrengt op de schaamlippen en rond de rest van je vagina. Een kleine hoeveelheid hier van aanbrengen is meer dan voldoende. Je zal merken dat je de werking van deze vagina verstrakkingscreme meteen begint te voelen. Je zal namelijk een lichte tinteling voelen, dit is dus perfect normaal. Het is een crème die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, wat ook positief is. Nog een pluspunt is dat de gel helemaal niet zo duur is. Proberen waard lijkt mij?

  • Laat een medische correctie uitvoeren

Een 3de oplossing, die misschien iets drastischer is en helaas ook veel duurder is, is een medische ingreep laten doen. Je kan perfect door een chirurg je vagina kleiner of strakker laten maken. Alsook is het mogelijk om gewoon je schaamlippen te laten verkleinen. Helaas is deze optie wel duurder dan de andere oplossingen, reken hier gemakkelijk toch een paar duizend euro voor. Uit ervaring is gebleken dat zo’n operatie geen echte nadelen met zich mee brengt. Echt pijnlijk is het niet. Het enige wat je kan ondervinden is wat last bij het zitten of bij bepaalde bewegingen.