Waarom een minder strakke vagina een afknapper kan zijn voor mannen
08 december 2018 

Waarom een minder strakke vagina een afknapper kan zijn voor mannen

Een strakkere vagina is tegenwoordig een modeverschijnsel. Veel vrouwen die zien strakke vagina’s in pornofilms of op foto’s. Vroeger was men hier niet zo mee bezig, maar tegenwoordig is het een must. Je vagina versmallen is hot! Veel vrouwen gaan ermee naar de plastische chirurg. Je kan kan er ook een creme voor gebruiken zoals V-tight. Je krijgt hierdoor een strakkere vagina doordat het je spieren samentrekt. Maar waarom zou je dan doen? Nou het is heel simpel! Door de mannen. Veel mannen geven te kennen dat ze een strakkere vagina fijner vinden. Dit komt waarschijnlijk ook door de modetrend en alle media erom heen. Veel beroemdheden doen het immers ook en er gaan veel verhalen over rond. Maar waarom is een minder strakke vagina een afknapper voor mannen?

Vtight voor een strakkere vagina

Vagina verstrakken met V-Tight

Weinig seks

Doordat vrouwen geen strakke vagina hebben voelen ze zich onzeker. Dit kan er aan bijdragen dat ze minder seks willen of geen lust hebben. Ze zijn zo onzeker waardoor ze zichzelf niet aan mannen durven te tonen. Of dit echt zo is is natuurlijk moeilijk te zeggen. Maar veel mannen schijnen het niet mooi te vinden. Dat is althans wat vrouwen denken. Door dit zelfbeeld willen ze geen tot weinig seks meer. Dit kan een enorme afknapper zijn voor een man. Een man is immers een jager, een testosteronbom, een seksbeest. Een man houdt van vrouwen begeren. Kunnen ze minder seks hebben door een minder strakke vagina? Dan is dit natuurlijk een afknapper.

Nieuwe ontmaagding

De allereerste keer met een meisje naar bed gaan is voor veel mannen het je van het. Het voelt strak, het is nieuw. Maagden zijn ook vaak heilig. In vele culturen is maagd zijn tot je huwelijk ook erg belangrijk, doordat mannen het beeld hebben dat het fijn is, overwinning geeft, iemand ontmaagden dat geeft een oerkracht in ze. Maar een vrouw blijft niet eeuwig maagd. Steeds meer vrouwen zijn vroeg seksueel actief. Deze fantasie is dus iets wat vaak bij iets eenmalig blijft. Veel mannen zullen dat jammer vinden. Veel mannen zullen er weer over fantaseren. Het zal dan ook voor veel mannen een feestje zijn als een vrouw een strakke vagina heeft. Het zal overwinning geven. Het zal fijn voelen. Het zal als ontmaagding voelen. Doordat mannen dit beeld hebben kan een minder strakke vagina bij een vrouw dus een afknapper zijn.

oefeningen voor een strakkere vagina

Ga zelf aan de slag en train je vaginaspieren

Ideaalbeeld

Er is een heel ideaalbeeld op de markt gekomen. Dit ideaalbeeld geeft weer hoe de vrouw eruit moet zien. Dun, strak, dikke tieten, volle kont en een strakke vagina. Door dit ideaalbeeld verwachten mannen iets van een vrouw. Heeft een vrouw een minder strakke vagina, dan kan dit een afknapper zijn. Maar wist je dat veel mannen dat helemaal niet erg vinden. Zij zijn namelijk helemaal niet opzoek naar een specifiek vorm vagina, zolang deze maar uniek en van jou is, is dat voor de man al voldoende.

Maar wil je alsnog graag je vagina verstrakken, dan kun je dat doen met oefeningen. Het trainen van je spieren is de beste methode voor het strakker maken van de vagina. Je kunt zelf zoveel meer doen dan je misschien zou denken. Daarnaast kun je ook aan de slag gaan met v-tight. V-tight is een vagina verjongingskuur. Het is de ultieme oplossing en kan echt helpen.

Reactie plaatsen