Mijn vriend raakt me niet meer aan
15 augustus 2016 

Mijn vriend raakt me niet meer aan

Mijn vriend raakt me niet meer aan

Dus je hebt bijna nooit meer gemeenschap met je vriend/man. In het drukke bestaan zoals in Nederland is dit echt geen uitzondering. In principe ben je dus beide gezond en jou zou het zeker enkele malen per dag kunnen doen en toch gebeurd er niks. Wij hebben dit probleem onderzocht en komen met een gênant antwoord.

Je bent zelf minder gevoelig geworden:

Het klinkt misschien heel raar. Maar naarmate je langer met iemand hebt, kan het zijn dat je minder snel opgewonden van elkaar wordt. De man voelt dit vaak aan, doordat jij mogelijk minder vochtig wordt. Hierdoor kan gemeenschap alles behalve prettig aanvoelen. Hierdoor gaat hij op zijn beurd mogbelijk op een andere manier met je vrijen waardoor jij het ook maar niks vind. Hierna krijg je de situatie dat je het nog maar zelden met elkaar gaat doen en alles zwakt steeds verder af tot het lijkt dat je zowat gevoelloos voor elkaar wordt.

Je hebt een kind gebaart:

Natuurlijk gaat je klokje op gegeven moment tikken, je wilt een kind op de wereld zetten. Vervolgens zet je als een gelukkig stel je eerste of tweede kind op de wereld. Heel je leven verandert. Nu ben je tenslotte niet meer met zijn tweetjes, geslachtsgemeenschap lijkt vrijwel meteen niet meer aan de orde elke dag. Heel stilletjes is de komst van dit nieuwe gezinslid helemaal niet de echte reden. Heel veel mannen vinden dat hun vriendin/vrouw na het baren lang niet meer zo lekker en strak aanvoelt. Daarin tegen is het voor meer dan de helft van alle verse moeders ook helemaal niet meer zo’n genot om het met hun man te doen. Wat ooit op een gigantische lid leek en aanvoelde, voelt nu maar aan als iets wat wel wat groter had mogen zijn.

De oplossing om strakker te worden en hem te laten groeien?

Natuurlijk is er geen schuldige aan te wijzen. Toch is het voor het behoud van jullie relatie en gezinnetje wel fijn om weer beter op elkaar aan te kunnen sluiten. Dan kan het echt een tip zijn om als vrouw een vagina tightening gel te gaan gebruiken. Middels deze crème zorg je dat de intieme zone langzaam weer steviger, gevoeliger dus ook strakker wordt. Ook is het voor jou man echt een aanrader om een natuurlijke libido kuur te nemen. Naarmate je man hiermee vordert wordt hij eenvoudiger opgewonden en neemt de bloedtoevoer in zijn lid ook toe, hierdoor groeit hij dikker en langer. Het mooie eindresultaat is dat jullie beide weer meer kunnen genieten van de heerlijke wereld van vrijen en erotiek bedrijven.

Reactie plaatsen