Wat is een schaamlipverkleining?
27 februari 2018 

Wat is een schaamlipverkleining?

Sommige vrouwen worden geboren met te grote schaamlippen. Zij kunnen hier aardig wat problemen ondervinden. Ook zijn ze vaak niet al te blij met die losse schaamlippen. Een manier om dit op te lossen is door een schaamlipcorrectie te ondergaan. Deze schaamlipverkleining zorgt ervoor dat alles net even wat strakker en netter gaat staan. Na de operatie ziet alles er weer uit zoals het zo horen, dit vaak tot genoegen van de persoon.

De operatie vindt plaats bij de plastische chirurgie. Het is namelijk een ingreep die niet van levensbelang is, de operatie is gericht op het mooi maken van het lichaam. De ingreep zelf is niet zeer ingrijpend, uit ervaringen van anderen blijkt dat je tijdens de operatie vrijwel niks merkt, je wordt namelijk altijd onder verdoving gebracht. Wel is het zo dat je een paar dagen na de operatie last kan hebben van je vagina, het gebied rondom is dan namelijk nog vrij gevoelig. Een schaamlipverkleining is dan ook niet iets waar je bang voor hoeft te zijn.

schaanlipverkleining

Schaanlipverkleining: binnenste schaamlippen verkleinen zodat deze minder ver uitsteken.

Je kunt verschillende dingen laten doen. Zo kun je jouw binnenste of buitenste schaamlippen laten verkleinen, afhankelijk van de persoonlijke situatie. Zo heb je aan het einde van de ingreep weer een strakke vagina, de overhangende lippen zijn ingekort en alles is weer naar binnen gaan staan. Let wel op dat een medische ingreep als deze niet heel goedkoop is, de prijzen lopen dan in sommige gevallen ook tot een paar duizend euro. Voor specifieke prijzen kun je altijd op internet kijken. Er zijn veel vergelijkingssites te vinden waar je precies kunt zien hoeveel je nou kwijt bent. Ook kun je altijd even informatie verzamelen bij de plastisch chirurg. Zo krijg je de beste indicatie van de tijd en de bijbehorende prijs.

Je kunt ook kiezen voor Vtight als je last hebt van te grote schaamlippen. Deze gel zorgt ervoor dat de huid rondom de vagina aangesterkt wordt. Zo wordt alles net even iets strakker dan voorheen. Ook wordt het weefsel en de spieren aangesterkt. Dit zorgt ervoor dat de vagina wat langer strak zal blijven staan. Als je grote schaamlippen hebt dan is dit wel handig, het gaat zo wat meer naar binnen staan en het zal niet meer zo hangen. Het mooie van deze gel is dat het geheel op natuurlijke wijze werkt, zo heb je geen rotzooi in je lichaam zitten. Kijk anders een rond op de pagina van Vtight, hier is nog veel meer informatie op te vinden. Binnen no time ben je zo van je te grote schaamlippen af.

Vtight voor een strakkere vagina

Reactie plaatsen