Hoe te grote schaamlippen verkleinen?
28 februari 2018 

Hoe te grote schaamlippen verkleinen?

Te grote schaamlippen zijn natuurlijk erg vervelend. Het heeft zo zijn tol op je zelfvertrouwen en het schoonmaken van de vagina kan erg lastig worden. Dit is dan ook de reden dat veel vrouwen hun schaamlippen willen laten verkleinen. Zo wordt alles net iets strakker en ziet het er net wat mooier uit. Voor vrouwen met te grote schaamlippen is een schaamlipcorrectie dan ook de ideale oplossing om van hun probleem af te komen. Wanneer het probleem opgelost is kun je weer gewoon verder met je dagelijks leven, alleen nu met een goed gevoel.

Wat je kunt doen aan te grote schaamlippen

Te grote schaamlippen kunnen dus verholpen worden door een schaamlipcorrectie. Je vraagt je misschien af, wat is dit dan precies en hoe werkt het? Dit is heel makkelijk uit te leggen, door de operatie worden de schaamlippen ingekort en naar binnen verwerkt. Hierdoor hangen ze er niet meer uit, ze zitten binnen in de vagina en zijn veel kleiner dan voorheen. De ervaringen over deze operatie zijn zeer positief. Veel vrouwen geven aan dat ze na de operatie voor het eerst weer blij waren met hun vagina. De ingreep zelf doet niet veel pijn, wel kun je een paar dagen last hebben met zitten of met bewegen, het gebied rondom de vagina is namelijk dan nog erg gevoelig.

te grote schaamlippen

Te grote schaamlippen verkleinen

Om een schaamlipcorrectie te doen kun je naar de huisarts gaan. Deze voert de operatie niet zelf uit natuurlijk, maar hij kan wel kijken wat er gedaan kan worden en of een ingreep wel handig is. Je kunt natuurlijk ook gelijk naar een specialist gaan, deze heeft er uiteraard ook veel kennis over. De ingreep zelf is niet geheel goedkoop, de prijs kan dan ook oplopen tot om en nabij de twee duizend euro. Echter als het probleem van de te grote schaamlippen dusdanig erg is dan is deze prijs natuurlijk te overzien. Na de operatie zul je een paar dagen rustig aan moeten doen en niet te veel moeten bewegen. Dit geldt dus voor bijvoorbeeld sporten, fietsen, autorijden maar ook voor zitten. Het kan helpen om een kussentje mee te nemen, zitten kan namelijk enigszins vervelend zijn.

Een ander alternatief is om te kiezen voor Vtight. Dit is een soort gel, deze gel kun je aanbrengen op het gebied op en rondom de vagina. Deze gel zorgt er vervolgens voor dat het weefsel rondom de vagina strakker gaat staan. Doordat het weefsel sterker wordt zal de huid zich enigszins op gaan rekken. Het resultaat is vervolgens een vagina die strakker staat dan voorheen. Op de website van Vtight is veel meer informatie te vinden over het product, neem er dus eens een kijkje.

Reactie plaatsen