Vulva niet meer zo strak als vroeger
15 augustus 2016 

Vulva niet meer zo strak als vroeger

Natuurlijk wordt de vagina naarmate je ouder wordt ook minder strak. Toch is het voor de moderne vrouw geen tijd om nog met de pakken neer te gaan zitten. De moderne vrouw van nu blijft net als de man tot vele latere leeftijd seksueel actief.

Naarmate je ouder wordt de gehele huid van je lichaam dus ouder. Er ontstaat in principe slijtage. De huidcellen vernieuwen zich minder goed. Hierdoor wordt de vulva vaak minder strak. Tijdens gemeenschap voel je je partner dan minder goed aan. Ook kan het zijn omdat de cellen die moeten zorgen voor het lekkere gevoel minder goed functioneren. De huid wordt dus langzaam gevoel loos.

Het is belangrijk om te accepteren dat het misschien niet meer zo wordt als het ooit was. Of…
Het zit deels tussen je oren. Je lichaam geeft gewoon weg niet meer die prettige signalen door waardoor je voorheen erg opgewonden en vochtig werd, waarna alles zijn gangetje bleef gaan. Als je dus kunt zorgen dat de vulva, de schaamlippen en de vagina huid langzaam aan zijn oude en vertrouwde prikkelbare gevoel weer terug zou krijgen.. Inderdaad. En dit is nou precies waar de oplossing ligt.

Als je kijkt naar de Vulva Tightening gel, dan heb je 1 crème waarmee je de gehele vulva binnen enkele weken weer een stuk gevoeliger kunt maken. De crème activeert de vulva en alle zintuigen. Hierdoor ga jij je weer helemaal lekker in je vel voelen. Ook kun je weer heerlijk genieten van gemeenschap en natuurlijk van onderonsjes met jezelf.

Je brengt de tightening gel aan in het gebied van de vulva en laat het even kort intrekken. Je merkt dat het iets kouder aanvoelt en mogelijk een beetje begint te tintelen. Je merkt dat aanraking met handen, mond of geslachtsgemeenschap een stuk strakker en lekkerder aanvoelt.

Reactie plaatsen