Vagina strakker maken doe je zo | Handige tips
02 maart 2018 

Vagina strakker maken doe je zo | Handige tips

Vrijwel niemand vindt het nu echt leuk om oud te worden. Alles gaat wat minder makkelijk, je verliest steeds meer haar en je krijgt langzamerhand rimpels. Dit is ook zo voor het vrouwelijk lichaam. De vagina van de vrouw gaat namelijk over de jaren heen steeds iets minder strak staan. De spieren in dat gebied verslappen en alles gaat er toch wel een klein beetje bij hangen. Gelukkig zijn er verschillende methodes ontdekt voor hoe je jouw vagina kunt verjongen. Zo heb je door deze methodes te doen op het einde toch nog een strakkere vagina.

Vagina verkleining / schaamlipcorrectie

De eerste manier om een vagina strakker te maken is een beetje dubieus. Veel vrouwen denken er wel over na maar zijn toch bang om het te doen. We hebben het hier over de vagina verkleining of de schaamlipcorrectie. Door deze medische ingreep worden de schaamlippen ingekort en naar binnen gebracht. Deze medische ingreep is dan ook de meest snelle manier voor een strakkere vagina. Je bent niet zo heel lang bezig in het ziekenhuis, daarnaast is de operatie ook nog eens vrij simpel. Let wel op dat het een vrij prijzige optie is. Het kan zomaar eens oplopen tot drie duizend euro. Dit is dus wel iets waar je even voor moet zitten, wil je echt zoveel geld neerleggen voor een vagina verjonging?

V-Tight vagina verjonging

Een andere manier om je vagina te verjongen is door Vtight te gebruiken. Waarschijnlijk vraag je je af, wat is dit dan precies? Vtight is een nieuw soort gel, deze gel zorgt ervoor dat het gebied rond je vagina net even wat sterker wordt. Door het weefsel aan te sterken zal de spier rond de vagina strak gaan staan. De huid staat in verbinding met de spier, als de spier dus strak staat dan zal de huid ook strakker gaan staan. Zo heb je dus op een heel makkelijke manier weer snel een strakkere vagina. De gel is te bestellen via hun website. Op deze website staat nog veel meer informatie over het product.

Bekkenbodem oefeningen

Als laatste optie kun je er ook nog voor kiezen om verschillende bekkenbodem oefeningen te doen. Zie het net als normaal sporten, door de oefeningen span je de spieren aan. Door dit aanspannen wordt hij sterker. Een sterkere spier staat strakker, het gevolg is dan ook dat je vagina wat strakker zal worden. Je kunt altijd eens op internet kijken voor verschillende oefeningen, baat het niet dan schaad het niet toch? De oefeningen zijn heel makkelijk uit te voeren. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets niet kunt. Als je het toch liever met iemand doet dan kun je altijd even wat informatie verzamelen bij de fysio of bij een sportinstructeur, deze mensen zijn er namelijk niet voor niks gespecialiseerd in.

Reactie plaatsen