Vagina verjonging
Nicole .
Vagina verjonging
02/23/2016
2 min
1

Uitgerekte schaamlippen

02/23/2016
2 min
1

uitgerekte vagina, grote schaamlippen

Uitgerekte schaamlippen zijn meestal schaamlippen die naarmate je ouder wordt groter worden. Dat is een uiterst natuurlijk verschijnsel wat je niet tegen kunt gaan. Ook is dat iets waar je je absoluut niet voor hoeft te schamen. Iedere vrouw heeft unieke schaamlippen, deze kunnen groot of klein zijn. Wanneer je schaamlippen uitrekken na bijvoorbeeld een zwangerschap, dan trekt dit op ten duur vanzelf weer bij. Mocht dat niet zo zijn, dan zijn er genoeg zalfjes die je daarbij een handje kunnen helpen.

Uitgerekte schaamlippen door zwangerschap

Het kan voorkomen dat je schaamlippen iets uitrekken na de bevalling. Dat is logisch omdat er uiteraard een kindje doorheen geperst moet worden. Meestal trekt dit binnen enkele weken vanzelf weer bij en merk je er niets meer van. Soms komt het voor dat bij bevalling 2 of 3 de schaamlippen iets uitgerekt blijven. Dat komt dan doordat de huid meerdere keren is opgerekt, en de elasticiteit een beetje weg is. Om dit te voorkomen of verhelpen kun je volgende opties toepassen:

  1. bekkenbodemspieroefeningen: train je bekkenbodemspieren voor een sterkere bekkenbodem en een strakkere vagina. Wanneer je je bekkenbodem traint door middel van deze oefeningen, zorg je ervoor dat je schaamlippen iets naar binnen getrokken worden en dus minder ver uitsteken.
    vagina verjonging, mooie schaamlippen, schaamlippen groot
  2. vaginaverjongingscrème: een verjongingscrème wordt ook veel gebruikt voor het verkleinen van schaamlippen. De crème zorgt ervoor dat de spieren geprikkeld worden, je voelt dan meestal een soort van tinteling. Dat is een goed teken want dan weet je dat de crème zijn werk doet. Dergelijke crèmes worden ook vaak in combinatie gebruikt met de oefeningen zoals hierboven beschreven.
  3. plastische chirurgie: mochten bovenstaande tips niet helpen, dan kan er ook altijd nog gekozen worden voor plastische chirurgie, zie dit wel als een laatste redmiddel, want met bovenstaande tips kun je al heel veel resultaten boeken.

Grote schaamlippen door aanleg

Grote schaamlippen zijn een gegeven waar je je niet voor hoeft te schamen. Je kunt dit als de normaalste zaak van de wereld zien, en je bent ook zeker niet de enige. Wanneer je er toch onzeker van wordt en je er graag iets aan zou willen doen. Dan kun je er zeker voor kiezen om ook bovenstaande tips te raadplegen. Sterke bekkenbodemspieren zorgen er echt voor dat je vagina strakker wordt, en dat je schaamlippen naar binnen trekken. Mocht dit te weinig resultaat geven? Dan ook raad ik aan om de oefeningen te combineren met een vagina verjongende crème zoals V-TIGHT. Meer hierover lees je in andere blogs en pagina’s op de site.

Vragen?

Heb je een vraag of reactie? Laat deze dan achter in de comments.

 

Reacties
Categorieën