Hoe werkt vagina verjonging

Hoe werkt vagina verjonging

Wat is nou precies vagina verjonging en hoe bepaal ik of ik mijn vagina mogelijk verjongt dient te worden. Dit gaan wij onderstaand uitleggen, waarna je zelf kunt beslissen of je jou vrouwelijke geslachtsdeel wilt verjongen of dat je er wel vrede mee hebt.

vergrote schaamlippen,schaamlippen groot, grote binnenste schaamlippen

Voor wie is vagina verjonging bedoeld

Naarmate je ouder wordt wordt de vagina minder strak. Daarbij blijven de schaamlippen wel doorgroeien, wat natuurlijk meer plezier en sensatie kan geven. Echter kunnen de schaamlippen ook gaan uitsteken. Dit kan gedurende de dag tijdens het zitten, lopen en fietsen irritatie opwekken, tenslotte wil je niet constant een gevoel hebben tussen je benen. Natuurlijk zijn er ook veel vrouwen die het wel lekker vinden. Ook wordt de vagina over het algemeen minder strak na elke bevalling. Dit kan komen door dat de vagina is uitgescheurd of dat ze de schaamlippen in moesten knippen zodat scheuring juist kon worden voorkomen.

Hoe werkt vagina verjonging?

Vagina verjonging kun je toepassen met de 100% huidvriendelijke crème Vtight. Deze crème smeer je 2 maal daags op de schaamlippen en rond de anus indien nodig. In ongeveer 1-2 maanden zal de huid rond de vagina en anus een stuk steviger en strakker aanvoelen en eruit zien. Hierdoor krimpen de uitstekende schaamlippen ook, waardoor ze er weer meer symmetrisch uit gaan zien.

Vtight is helemaal PH neutraal en bevat natuurlijk geen chemicaliën of parfum. Hierdoor is irritatie aan de vagina ook uitgesloten. Nadat je weer heerlijk en strak aanvoelt, blijft het ook definitief.

Reactie plaatsen