Femilift kosten, behandeling en resultaat | Femilift voor en na
12 december 2019 

Femilift kosten, behandeling en resultaat | Femilift voor en na

De Femilift is een vaginale laserbehandeling. Dit is een nieuwe methode om vaginale klachten aan te pakken. Het is een effectieve behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van infrarood laser. Infrarood heeft een positieve invloed op de aanmaak van nieuw collageen. Dat zorgt voor een natuurlijke vagina verstrakking. De behandeling is nog voor veel meer ongemakken goed, namelijk:

  • Stressincontinentie
  • Vaginale droogheid
  • Herstel na de bevalling
  • Lichen sclerosus (de huid voelt strak aan)
  • Menopauze

Femilift behandeling

De behandeling van de Femilift is niet ingewikkeld maar deze krijg je niet zomaar. De behandeling begint altijd met een adviesgesprek. Hierin wordt verteld hoe de behandeling eruit ziet en hoeveel er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

De behandeling zelf wordt altijd uitgevoerd door een arts of gynaecoloog. De femilift is een vaginale laserbehandeling. Er wordt gebruik gemaakt van infrarood stralen. Het doel van de behandeling is om de aanmaak van collageen te stimuleren.  De behandeling doet wel een beetje pijn en het is mogelijk om een plaatselijke als algehele verdoving te krijgen. Het hangt een beetje van je pijngrens af of dat nodig gaat vinden.

Femilift kosten

De kosten voor de femilift zijn aan de hoge kant. In de meeste gevallen wordt de behandeling niet vergoedt door de verzekering. Vraag het wel altijd even na, het hangt namelijk wel een beetje van het probleem af waarvoor je de behandeling inzetten.

De kosten voor één behandeling zijn rond de 475 en 775 euro per behandeling. In de meeste gevallen is er wel meer dan één behandeling nodig. Indien je er drie of meer nodig hebt, dan gaat de prijs vaak iets omlaag en kun je altijd nog een prijs overeenkomen.

Femilift ervaringen en resultaat

De femilift staat bekend als een hele effectieve behandeling voor vrouwen die last hebben van verschillende problemen. Zo werkt de femilift erg goed bij de behandeling van stressincontinentie. Veel vrouwen met dit probleem zijn al gebaat bij één of twee behandelingen.

De ervaringen van de behandeling zelf zijn verschillend. De één vindt het een hele pijnlijke behandeling terwijl de ander het juist heel goed te doen vindt. Het hangt dus een beetje van je eigen pijngrens af of het verstandig is om te kiezen voor een verdoving of niet. Veel vrouwen zijn blij dat ze de behandeling gedaan hebben omdat de resultaten heel goed zijn.

Reactie plaatsen