Een Uitgerekte vagina na de bevalling
07 mei 2015 

Een Uitgerekte vagina na de bevalling

Een Uitgerekte vagina na de bevalling

Wanneer je om door een bevalling eindigt met een uitgerekte vagina dan is het plezierige leven vol met sex met je partner mogelijk een stuk minder florissant. Voorheen voelde je de penis van je partner nog heerlijk en strak aan terwijl hij jou penetreerde. Nu voel je zijn penis praktisch niet meer. Het voelt aan alsof zijn penis te klein of te dun is. Dit probleem komt veel voor na een bevalling.

Oorzaken waardoor de vagina uitgerekt blijft?

  1. Dit komt omdat de vagina mogelijk tijdens de bevalling enorm is opgerekt echter is het strak trainen van de vagina niet voor iedereen weggelegd.
  2. Door eventuele scheuring tijdens het bevallen, waarna het niet helemaal mooi gehecht is.
  3. Er kan ook tijdens de bevalling er toe worden besloten om de vagina in te knippen. Hierbij wordt er om de bevalling te bespoedigen de vagina als ware door de schaamlippen opgeknipt. Dit is vooral voor veel vrouwen die nog nooit bevallen. Dit wordt natuurlijk gehecht echter zal het bijna nooit perfect in oude staat terug groeien. De vagina wordt in dit geval vaak een stuk minder nauw.
  4. Indien de vagina naar de anus is uitgescheurd.

Zoals je wellicht merkt staan problemen tijdens de bevalling echt niet op zich. Het komt echt dagelijkse honderden keren voor. En het is ook absoluut niks waar je voor dient te schamen. Echter gaat je sexleven er wel mogelijk fiks op achteruit.

Gelukkig kun je de vagina weer een stuk strakker en nauwer maken. Dit kan met de Vagina verjongings crème Vtight. Deze crème verbeterd de huid rond de vagina en anus in ongeveer 1 maand. Vervolgens wordt de vagina weer steviger en strakker. Je zult weer meer genot ervaren tijdens privé momenten en gemeenschap.

10neke
Door

10neke

op 24 Jul 2022

mijn vagina is al na mijn eerste bevalling echt veel te ruim geworden als ik met mijn benen wijd op bed ga liggen dan kan mijn vriend zonder moeite zijn hele ( smalle hand) in mijn vagina duwen en daar voel ik bijna niets meer van

Reactie plaatsen