Weinig gevoel tijdens het vrijen (vrouw)
07 juni 2019 

Weinig gevoel tijdens het vrijen (vrouw)

Het is misschien niet iets waar we graag over praten maar meerdere vrouwen beleven helaas geen plezier aan hun seksleven. Vaak hebben zij weinig gevoel of zelfs pijn tijdens het vrijen. Er wordt dan naar allerlei oplossingen en oorzaken gezocht maar vaak wordt er niet gedacht aan een te wijde vagina of te grote schaamlippen. dit kan echter wel een serieuze boosdoener zijn voor ons seksleven. Dus heb je juist een kindje gekregen en zijn de problemen sindsdien begonnen? Dan hoef je al niet veel verder te gaan zoeken. Een wijde vagina na bevalling is niets nieuw en komt bij veel vrouwen voor. Gelukkig zijn er oplossingen om dit probleem te verhelpen en ervoor te zorgen dat jij als vrouw weer kan genieten van je seksleven!

vagina strakker maken vtight

Vtight, de oplossing voor een te wijde vagina

Van een wijde vagina na bevalling wil je zo snel mogelijk af geraken. Je kan daarom proberen om kennis te maken met Vtight. Vtight is een vagina verstrakkings crème die als doel heeft om de huid van de vagina weer strak en stevig te maken. Door deze gel 2 keer per dag, een aantal weken, in te smeren zal het weefsel van onze vagina gaan verstevigen. Hierdoor zullen de spieren van de vulva sterker en strakker gaan worden. Deze gel is heel goed smeerbaar en werkt meteen. Dit zal je merken aan het tintelend gevoel dat je zal hebben van zodra je je vagina hier mee insmeert. Geen paniek dus.

Doe het rustig aan na de bevalling

Naast een vagina verstrakkings crème zijn er nog tal van oplossingen. De volgende oplossing is zelfs een hele simpele, al kan dit voor sommige vrouwen misschien toch wel een moeilijke zijn. Deze oplossing is namelijk: gun jezelf rust. Het rustig aandoen na een bevalling geeft je niet alleen de mogelijkheid om van je kleine spruit te genieten maar ook om je lichaam te laten herstellen. Je hebt namelijk wel een kindje uit je vagina geperst dus dit heeft tijd nodig om te herstellen. Gun jezelf en je kindje deze rust en regelmaat en je zal zien dat het vanzelf goed komt met je vulva!

vagina strakker maken vtight

Bekkenbodemspieren trainen

Ben je niet het type om het rustig aan te doen, ondanks dat dit wordt aangeraden, dan zijn er gelukkige nog andere opties. Zo kan je meer gaan bewegen en oefeningen doen om je bekkenbodemspieren te gaan trainen. Deze komen je vagina ook ten goede aangezien deze spieren in verbinding staan met onze vulva. Ga dus op zoek naar gespecialiseerde oefeningen om rustig thuis te doen en het resultaat zal je versteld doen staan. Heb je geen zin om oefeningen te gaan doen? Ga dan op zoek naar vagina balletjes! Gewoon inbrengen is de boodschap en je bekkenbodemspieren doen de rest!

Reactie plaatsen