Vagina minder strak - zo los je dat op
18 juli 2019 

Vagina minder strak - zo los je dat op

Heb je net een kindje op de wereld gezet en heb je daardoor last van een vagina die minder strak is? Zit je in de overgangsfase of wordt je al wat ouder? Dan kan het goed zijn dat je vagina wat gaat hangen. Heb je altijd al last gehad van een te wijde vagina? Het maakt al niet uit, voor alle vrouwen die dit probleem hebben, is gelukkig een oplossing, om welke reden dan ook waardoor je vagina niet meer zo strak is. Bekijk hier rustig de oplossingen, gaande van een gezondere levensstijl tot een gel die je kan smeren tot een correctie die je zelfs kan laten uitvoeren!

vagina strakker maken vtight

Gezond voedingspatroon

Een strakke vagina krijgen is echt geen onbegonnen werk. Er zijn heel wat oplossingen waar vrouwen helaas niet altijd van weten. Tijd dus om hier verandering in te brengen en jou op de hoogte te stellen van wat mogelijk is. Een eerste tip die je kan toepassen, is om eens te kijken naar je voedings- en drankpatroon. Het is bekend dat gezonde voeding en veel water drinken, bijdraagt aan een goede gezondheid en een mooi lichaam. Dit is volledig waar, echter komt hier ook nog bij dat het ook beter is voor je vagina. Gezonde voeding en veel water zijn een godsgeschenk voor je huid, maar ook voor je vagina. Weg dus met dat fastfood en ga wat gezonder leven. Probeer 1,5 liter water per dag te drinken en ga dan het resultaat eens na, grote kans dat je al enige verbetering ziet!

Smeer Vtight

Een strakke vagina kan je niet alleen krijgen door gezonder te eten en drinken maar ook door een gel aan te brengen. Er bestaat namelijk een crème voor een strakkere vagina. Deze crème heet VTight en is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Deze crème zal het weefsel van je vagina gaan aanpakken en ervoor zorgen dat dit strakker zal worden. De flexibiliteit zal groter worden en hierdoor zal je bloed sneller gaan stromen. Wat dan weer als effect heeft dat je spieren in de vagina strakker zullen gaan worden. De huid van de vagina zal hier ook baat bij hebben want deze zal automatisch strakker gaan worden. Ga dus naar de apotheek of de webshop om deze crème voor een strakkere vagina aan te kopen.

vagina strakker maken vtight

Aan de slag met vagina balletjes

Als bovenstaande opties je niets zeggen om een strakke vagina mogelijk te maken, dan kan je altijd nog achter je computer gaan zitten om vagina balletjes te kopen. Dit zijn balletjes die je moet inbrengen in je vagina. Doordat je je bekkenbodemspieren traint, om deze balletjes te kunnen houden zal je vagina hierdoor strakker worden. Door het aanspannen van deze spieren zal de huid rond de vagina ook gaan aanspannen en na verloop van tijd versterken en strakker worden.

Reactie plaatsen