Strakkere vagina dankzij V-Tight vagina verstrakkingsgel
20 september 2019 

Strakkere vagina dankzij V-Tight vagina verstrakkingsgel

Als je een vrouw bent dan herken je dit waarschijnlijk maar al te goed, je vagina is over de jaren heen niet meer in topconditie zoals dat vroeger was. De schaamlippen gaan een beetje hangen en de spieren rond de bekken zijn net even iets minder strak dan voorheen. Dit kun je niet voorkomen, het is nu eenmaal het verouderingsproces. Wel is er een manier om het op te lossen door het gebruik van een vagina verstrakkingsgel en speciale oefeningen. De beste keus is V-Tight, dit middel kan heel makkelijk de vagina strakker maken. Zie het dan ook als een soort vagina correctie in een tube.

vagina strakker maken vtight

Hoe werkt V-Tight precies?

De crème zorgt ervoor dat het weefsel in de vrouw haar geslachtsdeel wordt aangesterkt. Weefsel wat sterk is staat beter in verbinding met de spier. Door het weefsel aan te sterken gaat de huid dus strakker staan. De huid staat in directe verbinding met de spier. Bij het aanbrengen van de gel kan het een beetje prikken of kriebelen. Dit helemaal niet erg, het is juist een teken dat het zijn werk doet! Zo hoef je dus geen schaamlipcorrectie te ondergaan. Vtight is daarnaast veel goedkoper en het is veel sneller gebeurt.

Op de website kun je precies zien hoe alles werkt en wat de ingrediënten van de gel zijn. Zo kun je rustig op je gemak eens kijken of het iets voor jou is. Het is natuurlijk super belangrijk dat jij blij bent met je vagina. Dit is een deel van het lichaam waar veel vrouwen onzeker over zijn en dit moet maar eens klaar zijn. Als je er wat aan kunt doen, waarom zou je het dan niet doen? Wanneer je niet blij bent met je lichaam dan daalt je zelfvertrouwen, in sommige gevallen kan het zelfs leiden tot depressie. Onderneem dus actie!

vagina strakker maken vtight

V-Tight maakt weefsel weer sterk en elastisch

Vtight is een heel natuurlijk middel. Er zit geen enge troep in, je stopt dus niet heel je lichaam vol met chemische zooi. Het voordeel is dan ook dat je geen nare bijwerkingen krijgt. Daarnaast is het een vrij goedkope oplossing in vergelijking met een schaamlipcorrectie. Een schaamlipcorrectie kan in kosten oplopen tot wel een paar duizend euro, de vagina verstrakkingsgel is dan ook een veel goedkopere keuze. Ook kun je altijd eens even kijken naar de ervaring van anderen met de crème. Zo kun je precies zien of het iets is wat bij je past. In combinatie met enkele bekkenbodem oefeningen is dit de beste combinatie die je kunt krijgen. Denk er dus eens over na, wil je weer een strakke vagina als vroeger. Ben je jouw loshangende schaamlippen een beetje beu? Kijk dan eens op onze website en bestel Vtight.

Zo krijg je een strakkere vagina | Oefeningen en tips

Je vagina kan om heel wat redenen minder strak worden. Denk aan een bevalling, hormonen, overgang,, extreem veel afvallen en meer. De reden waarom is dan vaak ook niet zo heel belangrijk omdat je er zelf niet zo heel veel aan kan doen. Een goed onderhoud des te meer. Je vagina goed onderhouden dat wil zeggen dat je deze blijft trainen en verzorgen. Een goede training van de spieren maakt heel veel verschil. In dit artikel laat ik zien welke oefeningen goed werken. Ook is er tegenwoordig een vagina verstrakkingsgel die een hele goede bijdrage levert.

vagina strakker maken vtight

Vagina verstrakkingsgel

Hiermee train je zowel je vaginaspieren als je bekkenbodemspieren. Ook stimuleer je hiermee de bloedtoevoer naar de vagina. Hierdoor wordt de vagina gevoeliger, sneller vochtiger en strakker.

Oefening uitleg: probeer je bekkenbodemspieren aan te spannen zonder hierbij je bilspieren aan te spannen. Houd dit vervolgens 10 tellen vast. Ontspan daarna weer 10 tellen en herhaal deze oefening 10 keer. Per dag kun je het aantal tellen opbouwen waardoor je jezelf continu blijft uitdagen en de spieren nog sterker worden.

Door de oefening dagelijks te herhalen behaal je op ten duur een goed resultaat. Deze oefening is heel erg geschikt voor degene die niet zo van sporten houdt of heel erg druk is op een dag. Ook kun je deze oefening overal uitvoeren. Bijvoorbeeld op je werk, tijdens het televisie kijken of waar je maar wilt.

Bekken Crunch

Deze oefening richt zich puur en alleen op de bekkenbodemspieren. Deze oefening kun je heel makkelijk combineren met de kegeloefening.
En zo voer je hem uit: Ga op je rug liggen en zet je voeten op de grond waardoor je benen gebogen zijn. Je ligt in de goede positie wanneer je knieën naar boven wijzen. Plaats vervolgens een kussen tussen de binnenkant van je dijen. Doe nu de kegeloefening zoals hierboven beschreven. Probeer bij deze oefening ook je buikspieren aan te spannen. Dat doe je door je schouders en hoofd een stukje van de grond te tillen. Je handen plaats je echter je hoofd om je nek te ondersteunen. Het is niet de bedoeling dat je druk uitoefent met je handen. Daar moet je echt je spieren voor gebruiken.

vagina strakker maken vtight 

Een vagina verstrakkingsgel

Er is een gel op de markt gebracht die de vagina strakker maakt. Wanneer je deze gel in combinatie met de oefeningen doet dan heb je een nog sneller resultaat. Ook zorgt de gel ervoor dat hangende schaamlippen naar binnen worden getrokken. Dat gebeurt ook wanneer je bovenstaande oefeningen frequent doet.

Reactie plaatsen