Een strakkere vagina in 5 stappen
18 december 2018 

Een strakkere vagina in 5 stappen

Je beleeft als vrouw de tijd van je leven na een bevalling. Je leeft meestal op een roze wolk en bent helemaal verliefd op je kleine spruit. Het is één van de mooiste dingen die er bestaan in het leven van een vrouw. Maar jammer genoeg komen er soms bij deze mooie periode ook wat neveneffecten kijken. Denk maar aan een vagina die wat los zit. Uiteindelijk moet je beseffen dat dit perfect normaal is, per slot van rekening is daar wel je kleine spruit uit gekomen. Natuurlijk blijft het een minder leuk neveneffect waar je zo snel mogelijk van af wil geraken. Het maakt je onzeker en je seksleven lijdt er misschien ook onder. Vanaf nu is dit dus gedaan want hier zijn een aantal oplossingen die jij kan toepassen voor een strakke vagina.

vagina verstrakken

Vagina verstrakkingstips

Smeer een gel

Je vagina strakker maken kan je als eerste proberen door een gel te smeren speciaal voor de vagina. Denk hierbij maar aan V-Tight. V-Tight is een gel die je rechtstreeks op de vagina aanbrengt. Maar wat doet deze gel nu juist? Hij zorgt er voor dat het weefsel rond je vagina sterker zal worden. Wat geeft sterker weefsel als resultaat? Juist ja, sterkere en strakkere spieren met als gevolg dat je dat je vagina dus ook zal gaan verstrakken. De gel trekt namelijk snel door tot diep in de huid. Het enig wat je van deze gel kan voelen zijn lichte tintelingen, dus dat valt gelukkig nog mee. Hierdoor weet je dat de crème al meteen zijn werk aan het doen is. Een handige, eenvoudige en bovendien goedkope manier om een strakke vagina te krijgen. En zeg nou zelf, is dat niet mooi meegenomen?

Labiaplastiek

Veel vrouwen horen het waarschijnlijk donderen in Keulen als ze dit woord horen. Eigenlijk is labiaplastiek het mooie woord voor een schaamlipcorrectie. Je vagina strakker maken kan je dus laten doen door deze medische ingreep. Aan deze optie zijn voor- en nadelen. Het gebeurt snel en werkt ook snel, je hebt vrijwel meteen resultaat. Nadelen zijn dat het vrij duur is en dat je achteraf wat moeite kan hebben met zitten. Een optie die je dus kan overwegen, ook al dien je de nadelen er dan bij te nemen.

schaamlipcorrectie voor en na

V-Tight: Vagina verjonging

Bekkenbodemspieren

Je vagina terug strak maken kan je doen door de spieren van je bekkenbodem te gaan trainen. Deze oefeningen zijn gericht op de zone rond de vagina en zullen als doel hebben dat je spieren strakker en sterker zullen worden met als gevolg dat je vagina minder los en uitgerekt zal zijn. Gemakkelijk en goedkope oplossing, als je het mij vraagt. Je kan hiervoor ook vagina balletjes aanschaffen die je inbrengt en zo je bekkenbodemspieren laat aanspannen. Resultaat: een strakke vagina.

Eet gezond

Het is algemeen geweten dat we gezond moeten eten en genoeg water moeten drinken, dus ook voor de vagina. Water en gezonde voeding is altijd een oplossing voor een strakke huid.

Reactie plaatsen