Bijna geen gevoel meer tijdens het vrijen
15 augustus 2016 

Bijna geen gevoel meer tijdens het vrijen

Bijna geen gevoel meer tijdens het vrijen

Het lijkt onmogelijk, maar toch komt het bij vrouwen veel voor dat ze bijna geen gevoel in de vagina hebben tijdens de seks. Er wordt vervolgens vaak in allerlei bochten gewrongen en tevergeefs gezocht na een oplossing.

Ik wordt bijna niet meer vochtig:

Naarmate je ouder wordt en je volwassen wordt, gaat het het op seksueel gebied ook vaak wat lastiger voor de vrouwen dan reeds aangenomen. Over het algemeen heb je een groeiende groep vrouwen die eigenlijk niet meer zo vochtig worden, zodat ze als ware jeuk aan hun schaamlippen krijgen dat ze wederom van bil willen. Klinkt dit voor jou ook erg bekent? Dan is het misschien leuk om te horen dat je hier een einde aan kunt maken! Het punt ligt hem niet eens zo zeer erin dat het vrijen niet meer spannend of lekker is. Je liefdestunnel wordt gewoon weg niet meer zo makkelijk geprikkeld. Het kaarsje gaat anders gezegd langzaam uit. Je dient jou vagina daarom opnieuw te activeren, zodat je weer eenvoudiger opgewonden wordt en wederom een heerlijk gevoel in en rond de vagina zult krijgen. Hoe gaan wij dit realiseren dames?

De Tightening die de hele vagina verjongt en verstevigd

Misschien heb je er al ooit wel eens van gehoord of over gelezen. Een verstrakkingsgel speciaal voor de vagina. Met dit product maak je de vagina gevoeliger, strakker en steviger waardoor je meer controle krijgt over de vagina spieren. Ook helpt de creme tegen uitstekende schaamlippen. Tijdens de behandeling met V-Tight wordt de vagina steviger en elastischer. Hierdoor zullen uitstekende schaamlippen meer naar binnen trekken waardoor deze minder ver uitsteken.

Hoe gebruik je deze tightening gel?

Wij raden aan om de tightening gel twee keer per dag aan te brengen. Gebruik per keer een kleine hoeveelheid, maar zeker wel voldoende en breng dat aan op de vulva en binnenste schaamlippen. De meeste gebruikers voelen na het aanbrengen direct een tinteling. Dat is goed want dat weet je dat de crème zijn werk doet. Op een gegeven moment zal je lichaam hieraan wennen en voel je de tinteling minder sterk. Ook is het aan te raden om tijdens de behandeling bekkenbodemoefeningen te gaan doen. Via internet kun je vele oefeningen vinden die goed werken.

Lexie
Door

Lexie

op 27 May 2017

Ben er niet helemaal zeker van dat dit gaat werken. Waar kan ik meer over het product V-Tight vinden? En hoe vaak breng je de creme aan?

Reactie plaatsen