Page content

Voor wie is een schaamlippen correctie bedoeld?

Voor wie is een schaamlippen correctie bedoeld?

Voor veel vrouwen is het een taboe. Echter denken ze er mogelijk elke dag aan terwijl ze naakt voor de spiegel staan. Dit kleine uitsteeksels tussen de benen. Zouden ze niet mooier zijn als….

Er is in de laatste jaren enorm veel ophef geweest over onderwerpen als Vagina bleken, schaamlippen correctie en ga zo maar door.

Schaamlippen correctie sinds wanneer gebeurd het al?

In principe worden er al jaren schaamlip correcties uitgevoerd. Onder de rijkere mensen is het meestal om er mooier uit te zien. Dit omdat het tot nu toe altijd best wel duur was. Er was natuurlijk ook wel de prijs vechter, maar dat bracht natuurlijk veel gezondheidsrisico’s met zich mee.

 

Wanneer je last hebt van je grotere schaamlippen

Er lopen letterlijk bijna 1 miljoen vrouwen in Nederland rond die dagelijks last ondervind dat hun binnenste schaamlippen uitsteken. Hierdoor kan er irritatie ontstaan tijdens het lopen, zitten, fietsen maar ook natuurlijk tijdens het vrijen. Voor deze groep mensen hebben wij echter wel heel goed nieuws! U kunt uw schaamlippen zonder een operatie op een veilige manier kleiner maken!

 

Hoe kan VAXS uw helpen?

VAXS is een speciale formule gemaakt om de vagina strakker te maken. Door deze crème elke dag 2 keer op te smeren, zorgt u dat de cel vernieuwing wordt verbeterd. Daarnaast gaan deze cellen steeds strakker op elkaar liggen. Hierdoor wordt uw vagina strakker en uw schaamlippen steeds compacter dus kleiner.

Bestel VAXS Creme en ontvang hoge kortingen!

Comment Section

1 reactie op “Voor wie is een schaamlippen correctie bedoeld?


Door Ilona op 11 augustus 2016

Ik denk dat een schaamlipcorrectie bedoeld is voor de mensen die hier ontzettend onzeker over zijn of dit gewoon simpel weg mooi vinden. Er hoeft tegenwoordig helemaal niet meer een echte reden voor te zijn. Cosmetische chirurgie wordt immers steeds normaler.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.