Page content

Vagina verjonging voor een Strakkere vagina

Een strakkere vagina

Veel vrouwen zijn niet tevreden over hun vagina en schaamlippen. Ze vinden de schaamlippen te groot en de vagina niet strak genoeg. Dat kan voor veel onzekerheid zorgen en zelfs een verminderd seksleven. Een minder strakke vagina zorgt ook voor minder gevoel tijdens de seks. Zowel voor jezelf als voor je partner.

Oorzaken minder strakke vagina

Het groter worden van de schaamlippen en de vagina kan diverse oorzaken hebben. Wanneer de vagina als het ware groter wordt, dan betekent dat in de meeste gevallen dat het weefsel rondom de vagina minder stevig is. Daar zijn enkele oorzaken voor namelijk:

– Zwangerschap en het baren van één of meerdere kinderen

– Overgang: wanneer je in de overgang belandt dan gaat het lichaam enorme veranderingen tegemoet. Zo maakt het lichaam minder van het hormoon oestrogeen aan. Hierdoor neemt de elasticiteit van het weefsel in de schaamstreek aanzienlijk af.

– Weinig tot geen beweging: wanneer je wel seks hebt maar daarbuiten helemaal niks aan sport doet. Dan kan dat ook één van de redenen zijn waarom je vagina minder strak is en aanvoelt.

De vagina strakker en elastischer maken

Er zijn een aantal manieren waarmee je de vagina strakker en elastischer kunt maken. Zo helpt het om te gaan sporten en met name de bekkenbodemspieren te gaan trainen. Ben je niet zo van het sporten? Dan kun je ook gebruikmaken van VTight (vagina verstrakkingscrème).

Wat doet VTight precies?

VTight is een vagina verstrakkingsgel dat eraan bijdraagt dat de vagina strakker wordt en de schaamlippen helpt verkleinen. VTight wordt aangebracht in en rondom de opening van de vagina. De 100% natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat het weefsel steviger en stijver wordt. Hierdoor wordt de vagina automatisch strakker en trekken de vagina lippen naar binnen. VTight zorgt er ook voor dat het weefsel van de bekkenbodem tussen de vagina en anus verstevigt. Hierdoor zal de bekkenbodemspier sterker worden waardoor je weer meer controle krijgt.

De vagina zal weer strak en jong aanvoelen en dat merk je ook zeker in de slaapkamer. Het gevoel zal veel intenser zijn voor jullie allebei.