Page content

Creme voor een mooiere vagina

Vaxs creme voor een mooiere vagina

Wanneer je langzaam ouder wordt en mogelijk 1 of meer bevallingen mee maakt, dan merk je dat je geslachtsdelen natuurlijk langzaam aan minder strak en aantrekkelijk eruit gaan zien. Natuurlijk is dit ook niet zo raar, tenslotte komt een hele baby door de vagina mond. Echter is het anno 2015 zo dat een vrouw met kinderen ook op liefdesgebied goed uit de verf moet blijven komen. Ook door het aantal scheidingen is het aantal vrouwen boven de 30 jaar en ouder die wederom van bedpartner wisselt hoger dan ooit. Natuurlijk wil je de nieuwe liefde in je leven het beste geven ook op het gebied van strakheid en genot.

Hoe word je strakker?

Natuurlijk is het belangrijk om zo gezond mogelijk te leven. Dit kan zeker na een geboorte het herstel van uw vagina enorm bevorderen. Ook is het sporten en bekkenbodem oefeningen doen echt een aanrader. Hiernaast kun je ook met Vaxs het hele gebied rond de vagina, schaamlippen een stuk compacter en strakker maken. Dit komt omdat Vtight speciaal gemaakt is voor verjonging van de vagina. Het zal er dus voor zorgen dat de huidcellen strakker op elkaar komen te liggen. Hierdoor kunnen de flappen van uw schaamlippen worden verkleint en ook de strakheid van de vagina mond enorm worden bevordert.

Waarom geen operationele schaamlip correctie?

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een cosmetische operatie om uw schaamlippen te laten verkleinen. Echter heeft het heel wat keerzijden die u eerst moet beseffen voor u in uw edele delen wilt laten snijden.

Risico’s schaamlippen verkleinen onder het mes:

  • De schaamlippen zitten vol met zenuwen, het zomaar weg snijden kan een hoop potentieel genot weg namen.
  • Het kan ook een blijvende pijn in uw schaamlippen opleveren (dit hoor je ook wel eens bij mensen die een arm of been moeten laten amputeren)
  • Er is een redelijke kans op een infectie tijdens en na de operatie.
  • Ook heelt het soms niet helemaal mooi.
  • Het kan ook bijzonder pijnlijk zijn.

Kort samengevat

Gezien er allemaal risico;s aan vast hangen, durven wij u ook niet naar een kliniek door te verwijzen. U zult zelf heel goed research moeten doen. Tenslotte snijden ze er wel een stuk van af.

Op een veilige manier binnen 4-5 weken schaamlippen kleiner maken:

Dit is goed mogelijk met Vaxs, u gaat dus niet onder het mes, maar gebruikt de 100% veilige vagina verjongende crème Vaxs. U brengt de crème 1 of 2 maal daags royaal aan, waarna u binnen enkele weken al kunt genieten van een jongere vagina.

vagina verjonging, mooie schaamlippen, schaamlippen groot

strakkere vagina, vergrote schaamlippen, schaamlippen groot

Comment Section

5 reacties op “Creme voor een mooiere vagina


Door Sannie op 19 mei 2016

Bedankt voor de handige tips! Ik zie een operatie ook echt niet zitten, vind het veel te eng. Ik ben nu net begonnen met speciale oefeningen. Mocht dit te weinig helpen dat ga ik de creme zeker uitproberen.


Door Lise op 2 augustus 2016

Helpt t ook tegen overmatig vel bij de clitoris. ?


Door Klaaasje op 2 augustus 2016

Ik heb mijn schaamlippen altijd te groot gevonden, maar nu ik ouder word valt dat alleen maar meer op. Graag wil ik hier chirurgisch iets aan gaan doen, maar schaam ik mij daar eigenlijk best wel voor. Iemand hier ervaring met een dergelijke ingreep?


Door Petra van Nieuwenhuize op 12 oktober 2017

Wat een efficiënte methode om op deze manier de schaamlippen minder uit te laten steken. Ik heb al wat meer informatie opgezocht over V-Tight en de manier waarop dit werkt spreekt mij heel erg aan. Voor de mensen die het nog niet helemaal snappen: de creme zorgt voor meer elasticiteit, op deze manier trekken de uitstekende schaamlippen naar binnen waardoor deze optisch kleiner lijken. Zo hoef je niet onder het mes, en heb je toch nog het resultaat wat je graag wilt hebben. Een topper wat mij betreft!!


Door lara op 28 november 2017

Ben ook niet zo van onder het mes gaan. Dat lijkt mij een te grote ingreep voor iets wat je ook gemakkelijk zelf kunt doen lijkt mij. Ik heb de creme besteld en ga nu ook beginnen met oefeningen voor mijn bekken. Ik hoop dat alles op deze manier wat strakker trekt.

Plaats een reactie


*